Wat kunnen wij voor u betekenen?

- Bekijk onze materialen
- Stel uw vraag
- Bestel direct

Maandag - Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 16:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten
LET OP
U kunt nu een bestelling plaatsen als u een goedgekeurd account heeft bij Meditec BV.

Meestgestelde vragen:

Leuk dat u dat vraagt. Meditec is in 2014 opgericht als leverancier voor innovatieve medische goederen. Omdat wij zijn begonnen met de levering van één specifiek artikel voor de endoscopieafdeling, hebben wij ons later gespecialiseerd in medische disposables voor de endoscopie. Nu, ruim 4 jaar later, leveren wij een compleet assortiment invasieve en non-invasieve materialen aan endoscopieafdelingen in heel Nederland. Dit zijn academische ziekenhuizen, ziekenhuizen in de periferie en medische klinieken.
Ja, maar overleg dat eerst even met uw inkoper. In principe kunt u online een bestelling bij ons plaatsen maar in vrijwel alle gevallen hebben ziekenhuizen een eigen bestel- en inkoopsysteem. Door een bestelling rechtstreeks bij ons te plaatsen, wordt de bestelling niet opgenomen in uw interne bestelsysteem. Houd hier dus rekening mee.
Alleen onze vaste klanten kunnen artikelen met spoed bestellen. Wij hebben namelijk een gereserveerde voorraad voor onze klanten. Bent u geen klant maar heeft u wel een artikel met spoed nodig? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We denken graag met u mee!
Super snel. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en toelichting op onze levertijd.